De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation

- IARC Monographs on the Evaluation of Carcinogenic Risks to Humans

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789283212409
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 444
  • Udgivet:
  • 1. Marts 1987
  • Størrelse:
  • 253x180x23 mm.
  • Vægt:
  • 838 g.
  • 2-3 uger.
  • 10. Oktober 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation



Find lignende bøger
Bogen Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation findes i følgende kategorier: