Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation
- IARC Monographs on the Evaluation of Carcinogenic Risks to Humans
indgår i IARC Monographs serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 444
- Udgivet:
- 1. marts 1987
- Størrelse:
- 253x180x23 mm.
- Vægt:
- 838 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Some Naturally Occurring and Synthetic Food Components, Furocoumarins and Ultraviolet Radiation findes i følgende kategorier: