Solving Problems in Food Engineering
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 302
- Udgivet:
- 10. december 2007
- Udgave:
- 2008
- Størrelse:
- 155x235x16 mm.
- Vægt:
- 480 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Solving Problems in Food Engineering
This easy-to-follow guide is a step by step workbook intended to enhance students' understanding of complicated concepts in food engineering. Included are theoretical questions in the form of true or false, solved problems, semi-solved problems, and problems solved using a computer.
Brugerbedømmelser af Solving Problems in Food Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Solving Problems in Food Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621