Smokehouse Handbook
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 200
- Udgivet:
- 30. april 2019
- Størrelse:
- 209x261x16 mm.
- Vægt:
- 792 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Smokehouse Handbook
A comprehensive guide to cold-smoking, hot-smoking, and pit-roasting techniques from a master butcher who provides expert advice on every aspect of selecting, preparing, and cooking meat, fish, and vegetables.
Brugerbedømmelser af Smokehouse Handbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621