De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Smokehouse Handbook

Bag om Smokehouse Handbook

A comprehensive guide to cold-smoking, hot-smoking, and pit-roasting techniques from a master butcher who provides expert advice on every aspect of selecting, preparing, and cooking meat, fish, and vegetables.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781635860115
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 200
  • Udgivet:
  • 30. april 2019
  • Størrelse:
  • 209x261x16 mm.
  • Vægt:
  • 792 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Smokehouse Handbook

A comprehensive guide to cold-smoking, hot-smoking, and pit-roasting techniques from a master butcher who provides expert advice on every aspect of selecting, preparing, and cooking meat, fish, and vegetables.

Brugerbedømmelser af Smokehouse Handbook