SMAGEN AF HONNING
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 96
- Udgivet:
- 26. marts 2013
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 129x172x15 mm.
- Vægt:
- 218 g.
- 1-3 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af SMAGEN AF HONNING
Ny titel i vor serie af små hvide bøger med stort indhold.
Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning.
’Smagen af honning’ tager et skridt ind i honningens komplekse verden og fortæller om vejen fra nektar til honning, om honningtyper og ikke mindst om smag. Halvdelen af bogen består af opskrifter, hvor honning udgør en væsentlig del af retterne, og hvor der anvendes en helt bestemt slags honning for at opnå den bedst mulige smag.
Karin Gutfelt Jensen er biolog og biavler og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.
Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning.
’Smagen af honning’ tager et skridt ind i honningens komplekse verden og fortæller om vejen fra nektar til honning, om honningtyper og ikke mindst om smag. Halvdelen af bogen består af opskrifter, hvor honning udgør en væsentlig del af retterne, og hvor der anvendes en helt bestemt slags honning for at opnå den bedst mulige smag.
Karin Gutfelt Jensen er biolog og biavler og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.
Brugerbedømmelser af SMAGEN AF HONNING
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen SMAGEN AF HONNING findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621