Slow Dough: Real Bread
- Bakers' secrets for making amazing long-rise loaves at home
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 176
- Udgivet:
- 15. september 2016
- Størrelse:
- 202x255x21 mm.
- Vægt:
- 722 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Slow Dough: Real Bread
Baking bread is an ancient craft; kneading the dough to produce a loaf is a fulfilling experience. But in industrial production, and even in the modern kitchen, one important ingredient is often left out of bread making - time.
Brugerbedømmelser af Slow Dough: Real Bread
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Slow Dough: Real Bread findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621