Skuse's Complete Confectioner
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 228
- Udgivet:
- 28. september 2005
- Størrelse:
- 160x240x18 mm.
- Vægt:
- 460 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Skuse's Complete Confectioner
This is the classic text on the art of sugar boiling and all its branches, covering the manufacture of fondants, creams, chocolates, pastilles, jujubes (jelly babies) comfits, lozanges (plain and medicated), caramels, noyeaus, nougats, jap nuggets and pralines. There are also discussions on the practicalities of ice creams, ices, jams, jellies and marmalades, table jellies, preserved and crystallized fruits, candied peel, English and Scotch pastry.
Brugerbedømmelser af Skuse's Complete Confectioner
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Skuse's Complete Confectioner findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621