Skeletal Muscle Physiology: Role of Nutrition
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 245
- Udgivet:
- 26. september 2023
- Størrelse:
- 216x16x279 mm.
- Vægt:
- 862 g.
- 2-3 uger.
- 13. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Skeletal Muscle Physiology: Role of Nutrition
Skeletal muscle is one of the three major muscle tissues found in humans. It is made up of thousands of muscle fibers encased by connective tissue sheaths. It is present throughout the body and responds to stimuli by contracting. It serves many functions including maintenance of body position and posture, joint stabilization, storage of nutrients, production of movement and regulation of body temperature. Insufficient dietary protein can cause muscle damage through a variety of mechanisms. Furthermore, intense training can lead to skeletal muscle breakdown which can be worsened by a lack of protein in the diet. Insufficient hydration can reduce blood flow to working muscles that makes them more vulnerable to injury. This book explores all the important aspects of skeletal muscle physiology in the present day scenario. It also provides significant information to help develop a good understanding of the role of nutrition. Those in search of information to further their knowledge will be greatly assisted by this book.
Brugerbedømmelser af Skeletal Muscle Physiology: Role of Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Skeletal Muscle Physiology: Role of Nutrition findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Lægevidenskab og sygepleje > Præklinisk medicin: basale fag > Fysiologi
- Lægevidenskab og sygepleje > Klinisk medicin og intern medicin > Muskelsygdomme og knoglesygdomme
- Lægevidenskab og sygepleje > Kirurgi > Ortopædisk kirurgi og knoglebrud
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621