Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 478
- Udgivet:
- 20. april 2021
- Størrelse:
- 264x185x34 mm.
- Vægt:
- 1096 g.
- 2-3 uger.
- 23. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality
This book reviews several practices in that NGS contributes to foodborne pathogens functional characterization, management and control. This book focuses on potential uses of sequencing technologies in microbial food safety and quality, also highlighting present challenges in the food industry.
Brugerbedømmelser af Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621