Sephardic Israeli Cuisine: A Mediterranean Mosaic
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 261
- Udgivet:
- 19. september 2013
- Størrelse:
- 145x218x15 mm.
- Vægt:
- 338 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sephardic Israeli Cuisine: A Mediterranean Mosaic
New paperback edition! Sephardic cuisine is truly a mosaic of a variety of Mediterranean influences. Typical ingredients include cinnamon, cloves, fenugreek, saffron, almond essence, rose and orange flower water, tahini paste, artichokes, fava beans, olives, fennel, couscous, semolina and bulgur. Noted cookbook author Sheilah Kaufman guides home cooks through the specialties of the Israeli kitchen in this unique collection of recipes. Includes 120 easy-to-follow recipes, as well as a brief history of the Jews and their wanderings, and guides to kosher dining, Jewish holidays, and food terms.
Brugerbedømmelser af Sephardic Israeli Cuisine: A Mediterranean Mosaic
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sephardic Israeli Cuisine: A Mediterranean Mosaic findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621