Sensory Evaluation of Food
- Statistical Methods and Procedures
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 510
- Udgivet:
- 10. januar 1986
- Størrelse:
- 152x229x28 mm.
- Vægt:
- 1100 g.
- 2-4 uger.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sensory Evaluation of Food
Covers various basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. This book explores the fundamental psychological and statistical theories that form the basis and rationale for sensory test design. It is of interest to industry professionals and students.
Brugerbedømmelser af Sensory Evaluation of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sensory Evaluation of Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621