Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 382
- Udgivet:
- 14. juli 2017
- Størrelse:
- 240x163x29 mm.
- Vægt:
- 742 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control
Providing an updated summary of the application of different types of sensors for the analysis of food safety and quality, this book discusses the core principles, current research status, challenges and successful examples for each technology.
Brugerbedømmelser af Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621