Secrets of the Butcher
- How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 17. maj 2018
- Størrelse:
- 249x194x24 mm.
- Vægt:
- 858 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Secrets of the Butcher
A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.
Brugerbedømmelser af Secrets of the Butcher
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Secrets of the Butcher findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621