De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Secrets of the Butcher

- How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat

Bag om Secrets of the Butcher

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780316480666
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 17. maj 2018
  • Størrelse:
  • 249x194x24 mm.
  • Vægt:
  • 858 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Secrets of the Butcher

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.

Brugerbedømmelser af Secrets of the Butcher



Find lignende bøger
Bogen Secrets of the Butcher findes i følgende kategorier: