Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 344
- Udgivet:
- 14. september 2021
- Størrelse:
- 235x158x25 mm.
- Vægt:
- 644 g.
- 2-3 uger.
- 17. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein
This collection summarises current developments in utilising seaweed and microalgae as alternative sources of protein. Chapters focus on identifying the different types of macroalgae and microalgae, cultivation and processing, as well as the practical application in human and livestock diets.
Brugerbedømmelser af Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621