Seafoods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 244
- Udgivet:
- 13. juni 2002
- Størrelse:
- 160x20x241 mm.
- Vægt:
- 580 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Seafoods
This book was developed mainly from the selected presentations and contribu tions made during the 3rd Biennual European Conference on Fish Processing in Grimsby, UK, 29th June-1st July 1999, which was sponsored by the Society of Chemical Industry, University of Lincoln, and North East Lincolnshire Council. The book is divided into three sections preceded by an introductory chapter providing an overview of seafood quality, technology and nutraceutical applica tions. The first section (Chaps 2-10) describes a range of aspects of seafood quality from the impact of slaughter procedures, practical evaluation, texture, measuring fish content, protein functionality, histamine toxicity and flavour; the second section (Chaps 11-13) covers value-added waste products, automation in fish processing and water treatment; the final section (Chaps 14-16) dis cusses food and health applications of marine nutraceuticals/functional foods. Contributing to this volume are researchers from different countries who are well recognised in their respective areas of expertise, providing a diverse and global perspective of the issue of seafood quality, technology and nutraceutical applications.
Brugerbedømmelser af Seafoods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Seafoods findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Jura
- Business og læring > Videnskab
- Sprog og lingvistik
- Jura
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Miljø > Affaldshåndtering
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Miljøvidenskab, miljøteknik og miljøteknologi > Teknisk hygiejne > Affaldshåndtering og affaldsdeponering
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Landbrugsvidenskab
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621