Seafood Enzymes
- Utilization and Influence on Postharvest Seafood Quality
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 708
- Udgivet:
- 25. februar 2000
- Størrelse:
- 152x229x38 mm.
- Vægt:
- 1043 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Seafood Enzymes
Reviews specific enzymes and enzyme groups. This book delves into the relationship between enzymes and seafood quality, covers the application of enzymes as seafood processing aids, and focuses on the recovery of useful enzymes as by-products from seafood waste.
Brugerbedømmelser af Seafood Enzymes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Seafood Enzymes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621