Seafood Enzymes
- Utilization and Influence on Postharvest Seafood Quality
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 696
- Udgivet:
- 19. september 2019
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 929 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Seafood Enzymes
"Reviews specific enzymes and enzyme groups studied in recent years, delves into the relationship between enzymes and seafood quality, covers the application of enzymes as seafood processing aids, and focuses on the recovery of useful enzymes as by-products from seafood waste. Details the control of enzyme activity in seafood products."
Brugerbedømmelser af Seafood Enzymes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Seafood Enzymes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621