De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849731270
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 233
  • Udgivet:
  • 3. Maj 2012
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 235x159x22 mm.
  • Vægt:
  • 486 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 28. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Brugerbedømmelser af Science of Ice Cream



Find lignende bøger
Bogen Science of Ice Cream findes i følgende kategorier: