Science of Ice Cream
indgår i ISSN serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 233
- Udgivet:
- 3. maj 2012
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 235x159x22 mm.
- Vægt:
- 486 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Science of Ice Cream
Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.
Brugerbedømmelser af Science of Ice Cream
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Science of Ice Cream findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621