Science of Chocolate
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 304
- Udgivet:
- 15. november 2018
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 228x153x17 mm.
- Vægt:
- 444 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Science of Chocolate
Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.
Brugerbedømmelser af Science of Chocolate
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Science of Chocolate findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621