Science and Technology of Palm Kernel Cake Utilization in Animal Production
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 9. februar 2021
- Størrelse:
- 229x152x12 mm.
- Vægt:
- 313 g.
- 2-3 uger.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Science and Technology of Palm Kernel Cake Utilization in Animal Production
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Science and Technology of Palm Kernel Cake Utilization in Animal Production findes i følgende kategorier: