Science and Cooking
- Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 20. november 2020
- Størrelse:
- 241x185x26 mm.
- Vægt:
- 864 g.
- 4-7 hverdage.
- 30. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Science and Cooking
Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.
Brugerbedømmelser af Science and Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Science and Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621