De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Science and Cooking

- Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Bag om Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780393634921
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 20. November 2020
  • Størrelse:
  • 241x185x26 mm.
  • Vægt:
  • 864 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 18. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Brugerbedømmelser af Science and Cooking



Find lignende bøger
Bogen Science and Cooking findes i følgende kategorier: