Science and Civilisation in China, Part 5, Fermentations and Food Science
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 769
- Udgivet:
- 30. november 2000
- Størrelse:
- 196x251x30 mm.
- Vægt:
- 1642 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Science and Civilisation in China, Part 5, Fermentations and Food Science
Today Chinese cuisine is enjoyed all over the world, yet little is known about the technologies involved in making its characteristic ingredients. As the first history of Chinese food technology in a western language, this books fills the gap outlining the origins and evolution of the major food processing techniques.
Brugerbedømmelser af Science and Civilisation in China, Part 5, Fermentations and Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Science and Civilisation in China, Part 5, Fermentations and Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621