Sauces, A Cook's Encyclopedia of
- Transform your cooking with over 175 step-by-step recipes for great classic sauces, toppings, dips, dressings, marinades, mustards, condiments and accompaniments
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 4. maj 2018
- Størrelse:
- 220x171x16 mm.
- Vægt:
- 640 g.
- 4-7 hverdage.
- 30. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sauces, A Cook's Encyclopedia of
Whip up all the classic sweet and savoury sauces with ease, with how-to photographs throughout.
Brugerbedømmelser af Sauces, A Cook's Encyclopedia of
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sauces, A Cook's Encyclopedia of findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621