De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sauces, A Cook's Encyclopedia of

- Transform your cooking with over 175 step-by-step recipes for great classic sauces, toppings, dips, dressings, marinades, mustards, condiments and accompaniments

Bag om Sauces, A Cook's Encyclopedia of

Whip up all the classic sweet and savoury sauces with ease, with how-to photographs throughout.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781846818998
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 4. maj 2018
  • Størrelse:
  • 220x171x16 mm.
  • Vægt:
  • 640 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 30. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Sauces, A Cook's Encyclopedia of

Whip up all the classic sweet and savoury sauces with ease, with how-to photographs throughout.

Brugerbedømmelser af Sauces, A Cook's Encyclopedia of



Find lignende bøger
Bogen Sauces, A Cook's Encyclopedia of findes i følgende kategorier: