Sanke
- Det gastronomiske måltid med omtanke
- Straks på e-mail.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sanke
Sanke er en kogebog, der bringer naturen ind på spisebordet på restaurantniveau og giver dig inspiration til lækre og smagfulde måder at bruge de enorme resurser på, som står lige uden for hoveddøren. Kogebogen har noget på hjerte omkring den måde, vi forbruger på, og appellerer til at træde et skridt tilbage og genfinde glæden ved og lysten til at bruge mere tid i både køkkenet og naturen.
Med sit høje gastronomiske niveau viser forfatteren, at naturens planter kan indgå i mange flere sammenhænge end blot i salater, marmelader, saft og snaps. Men også, at ikke alt, hvad der har med gastronomi at gøre, behøver at være kompliceret eller tage en evighed at lave – det handler først og fremmest om god smag, æstetik og råvarer af høj kvalitet.
Kom godt i gang med først en række grundopskrifter og dernæst et væld af spændende retter i form af smørrebrød, salater, brød, nem aftensmad, avancerede hovedretter, skønne desserter og meget mere. Fælles for alle opskrifterne er, at de inkluderer ingredienser, du kan sanke i naturens skatkammer. Som ekstra garniture til retterne kommer gode tips og hyggelige små historier, der sætter stemningen omkring den gode mad.
Om forfatter
Githa er uddannet smørrebrødsjomfru og har arbejdet med gastronomi i mere end 30 år. I sin lange karriere har hun bl.a. været med til at udvikle “smushien” for Royal Smushi Café, været køkkenchef på Akvavitten og Suffragetten, og senest blev hun nr. 3 i Masterchef 2018 på TV3. I dag er hun selvstændig som gastronomisk konsulent.
E-bogen er lavet i fixed format.
Med sit høje gastronomiske niveau viser forfatteren, at naturens planter kan indgå i mange flere sammenhænge end blot i salater, marmelader, saft og snaps. Men også, at ikke alt, hvad der har med gastronomi at gøre, behøver at være kompliceret eller tage en evighed at lave – det handler først og fremmest om god smag, æstetik og råvarer af høj kvalitet.
Kom godt i gang med først en række grundopskrifter og dernæst et væld af spændende retter i form af smørrebrød, salater, brød, nem aftensmad, avancerede hovedretter, skønne desserter og meget mere. Fælles for alle opskrifterne er, at de inkluderer ingredienser, du kan sanke i naturens skatkammer. Som ekstra garniture til retterne kommer gode tips og hyggelige små historier, der sætter stemningen omkring den gode mad.
Om forfatter
Githa er uddannet smørrebrødsjomfru og har arbejdet med gastronomi i mere end 30 år. I sin lange karriere har hun bl.a. været med til at udvikle “smushien” for Royal Smushi Café, været køkkenchef på Akvavitten og Suffragetten, og senest blev hun nr. 3 i Masterchef 2018 på TV3. I dag er hun selvstændig som gastronomisk konsulent.
E-bogen er lavet i fixed format.
Brugerbedømmelser af Sanke
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621