De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om SANK

At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur. Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik. Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane -underviser i og skriver om vilde spiselige planter. -afholder de sanketure og kurser -har tidligere udgivet bogen Mad med gran -skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø. -har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740601756
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 248
  • Udgivet:
  • 12. juni 2015
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 154x216x27 mm.
  • Vægt:
  • 700 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 21. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan leveres inden jul

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af SANK

At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur.
Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik.
Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane
-underviser i og skriver om vilde spiselige planter.
-afholder de sanketure og kurser
-har tidligere udgivet bogen Mad med gran
-skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø.
-har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner

Brugerbedømmelser af SANK

  • susanne k. 20. maj 2021

    En bog som er nyttig og en pæn bog, smuk cover.

  • Simon D. 24. april 2020

    Flot bog, gode beskrivelser, men ikke velegnet som opslagsværk.