Salumi
- The Craft of Italian Dry Curing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 9. oktober 2012
- Størrelse:
- 205x262x28 mm.
- Vægt:
- 862 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Salumi
The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie.
Brugerbedømmelser af Salumi
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Salumi findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621