Saltning
indgår i Konserveringsteknik 2 serien
- Straks på e-mail.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Saltning
Kapitel 8 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.
Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.
Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 1.
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.
Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.
Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 1.
Brugerbedømmelser af Saltning
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Saltning findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621