No-nonsense håndbog med praktisk tilgang til emnet. Indeholder bl.a. anvisning på, hvordan man selv bygger en ovn til kold-og varmrøgning.
Opskrifter på fx saltsild, tørrede jyder, sprængt and, gås og lammekølle, røget ål og laks og meget mere. Bogen indeholder også serveringsopskrifter med forslag til lækkert tilbehør.
Ny udgave med ca. 25 nye opskrifter.
Saltning og røgning
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 184
- Udgivet:
- 5. november 2015
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 153x217x19 mm.
- Vægt:
- 488 g.
- 1-3 hverdage.
- 29. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Saltning og røgning
Brugerbedømmelser af Saltning og røgning
-
God og hurtig betjening en god bog som kan anbefales
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Saltning og røgning findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621