Salt Sugar Smoke
- How to preserve fruit, vegetables, meat and fish
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 3. september 2012
- Størrelse:
- 180x267x29 mm.
- Vægt:
- 976 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Salt Sugar Smoke
This treasure trove of classic recipes is the only book on conserving you will ever need. Written by award-winning cookery writer Diana Henry, it is a complete guide to making your own jams, jellies, chutneys, pickles, relishes, cures, smokes, and foods preserved in oil.
Brugerbedømmelser af Salt Sugar Smoke
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Salt Sugar Smoke findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621