Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 98
- Udgivet:
- 9. april 2015
- Udgave:
- 2015
- Størrelse:
- 155x235x6 mm.
- Vægt:
- 1766 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns
Hygiene, i.e., the prevention of contamination and microbial infections, is of greatest importance in the industry, as are disinfection techniques, to prevent or to fight microbial contaminations and infections, and practical emerging concerns are centered around these fundamental concerns.
Brugerbedømmelser af Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621