De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sådan laver du julemad uden stress

Bag om Sådan laver du julemad uden stress

På den store aften skal alt smage rigtigt, og familier kan blive opløst, hvis alt ikke er perfekt. Men der er ingen grund til panik. Hvis man forbereder sig ordentligt, er julemaden ret enkel. Kok på Restaurationen, Bo Jacobsen, er medvirkende i dette afsnit. Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: Bo Jacobsen Produceret af Talk Town, Story House Egmont Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal. Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: Skiftende Produceret af Talk Town, Story House Egmont Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992. Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727044279
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 27. marts 2023
  • Oplæser:
  • Jesper Uhrup
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Sådan laver du julemad uden stress

På den store aften skal alt smage rigtigt, og familier kan blive opløst, hvis alt ikke er perfekt. Men der er ingen grund til panik. Hvis man forbereder sig ordentligt, er julemaden ret enkel. Kok på Restaurationen, Bo Jacobsen, er medvirkende i dette afsnit.
Vært: Jesper Uhrup
Medvirkende: Bo Jacobsen
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.
Vært: Jesper Uhrup
Medvirkende: Skiftende
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.
Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

Brugerbedømmelser af Sådan laver du julemad uden stress