De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rug

- Meget mere end rugbrød

Bag om Rug

Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk. I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden. Om forfatteren: Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794086370
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 257
  • Udgivet:
  • 4. december 2020
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 177x250x25 mm.
  • Vægt:
  • 815 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 27. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Rug

Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk.
I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden.
Om forfatteren:
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.

Brugerbedømmelser af Rug

  • Rikke L. 14. juli 2021

    Virkelig fed bog. Super billeder og overraskende opskrifter

  • Frank N. 16. februar 2021

    En yderst inspirerende bog. Den er godt skrevet og informationsniveauet er passende. Opskrifterne virker og smager fantastisk. Jeg har monteret mærker ved mine favorit opskrifter og tildelt den en plads i køkkenet, så jeg nemt kan tage den frem. Tak for den bedste tilføjelse til køkkenet, og familiens kost, i flere år.