Rogn
- Meget mere end caviar
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 26. oktober 2023
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 179x243x28 mm.
- Vægt:
- 880 g.
- 1-3 hverdage.
- 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rogn
Hvad er rogn, og hvordan kan vi bruge den i vores køkken på en bæredygtig måde med respekt for naturen og med fokus på smag, ikke mindst i det grønne køkken? Rogn er æg fra fisk, krebsdyr og bløddyr og spises både som en dagligdags, folkekær spise som torskerogn og er populær som sæsonvare som stenbiderrogn, men rogn er også en eftertragtet og dyr, gastronomisk delikatesse som caviar.
Bogen Rogn illustrerer de forskellige anvendelser af mange slags rogn både ved klassiske og nyfortolkede retter såvel som helt nye tilberedninger.
Den er blevet til som et samarbejde mellem en kok, Klavs Styrbæk, og en videnskabsmand, Ole G. Mouritsen, der sammen er gået i køkkenet for at blive klogere på rogn ved at smage sig frem, eksperimentere og udvise interesse for at kombinere nysgerrighed og viden med godt kokkehåndværk.
Rogn, der er flot illustreret med fotografier af Jonas Drotner Mouritsen, henvender sig til et bredt publikum, som er interesseret i verden og den del af verden, vi spiser.
Bogen Rogn illustrerer de forskellige anvendelser af mange slags rogn både ved klassiske og nyfortolkede retter såvel som helt nye tilberedninger.
Den er blevet til som et samarbejde mellem en kok, Klavs Styrbæk, og en videnskabsmand, Ole G. Mouritsen, der sammen er gået i køkkenet for at blive klogere på rogn ved at smage sig frem, eksperimentere og udvise interesse for at kombinere nysgerrighed og viden med godt kokkehåndværk.
Rogn, der er flot illustreret med fotografier af Jonas Drotner Mouritsen, henvender sig til et bredt publikum, som er interesseret i verden og den del af verden, vi spiser.
Brugerbedømmelser af Rogn
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rogn findes i følgende kategorier:
- Mad og drikke > Kogebøger
- Hobby og fritid > Dyr
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Zoologi > Zoologi: fisk (iktyologi)
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer
- Livsstil, hobby og fritid > Natur: for alment interesserede læsere > Vilde dyr: for alment interesserede læsere > Vilde dyr: dyr, som lever i vand: for alment interesserede læsere
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621