Robinson
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 500
- Udgivet:
- 31. december 1995
- Udgave:
- 95002
- Størrelse:
- 157x33x235 mm.
- Vægt:
- 870 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Robinson
1. Heat Treatment of Milk.- 2. Developments in Cream Separation and Processing.- 3. Production of Butter and Dairy Based Spreads.- 4. Drying of Milk and Milk Products.- 5. Protection against Fire and Explosion in Spray Dryers.- 6. Membrane Processing of Milk.- 7. Utilisation of Milk Components: Whey.- 8. Utilisation of Milk Components: Casein.- 9. Automation in the Dairy.
Brugerbedømmelser af Robinson
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Robinson findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621