Robinson: Modern Dairy Technology
- Volume 1 Advances in Milk Processing
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 485
- Udgivet:
- 20. oktober 2012
- Udgave:
- 11994
- Størrelse:
- 229x152x25 mm.
- Vægt:
- 726 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Robinson: Modern Dairy Technology
The dairy industry is, in many countries, a major contributor to the manufacturing capacity of the food sector, and as more components of milk are utilised in processed foods, so this importance is likely to grow.
Brugerbedømmelser af Robinson: Modern Dairy Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Robinson: Modern Dairy Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621