De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Risk on the Table

- Food Production, Health, and the Environment

Bag om Risk on the Table

From the proliferation of synthetic additives to the threat posed by antibiotic-resistant bacteria, the chapters in Risk on the Table zero in on key historical cases in North America and Europe that illuminate the history of food safety.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781789209440
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 366
  • Udgivet:
  • 15. januar 2021
  • Størrelse:
  • 236x158x28 mm.
  • Vægt:
  • 686 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 7. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Risk on the Table

From the proliferation of synthetic additives to the threat posed by antibiotic-resistant bacteria, the chapters in Risk on the Table zero in on key historical cases in North America and Europe that illuminate the history of food safety.

Brugerbedømmelser af Risk on the Table



Find lignende bøger
Bogen Risk on the Table findes i følgende kategorier: