Risk on the Table
- Food Production, Health, and the Environment
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 366
- Udgivet:
- 15. januar 2021
- Størrelse:
- 236x158x28 mm.
- Vægt:
- 686 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Risk on the Table
From the proliferation of synthetic additives to the threat posed by antibiotic-resistant bacteria, the chapters in Risk on the Table zero in on key historical cases in North America and Europe that illuminate the history of food safety.
Brugerbedømmelser af Risk on the Table
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Risk on the Table findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621