Rice Science and Technology
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 486
- Udgivet:
- 8. september 1993
- Størrelse:
- 152x229x31 mm.
- Vægt:
- 839 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rice Science and Technology
Focuses on developments in rice storage, quality, processing and utilization, emphasizing their importance to growers, technologists and consumers. This work also provides insight into future advances and examines starch gelatinization in rice during the cooking process.
Brugerbedømmelser af Rice Science and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rice Science and Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621