De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rheology of Semisolid Foods

Bag om Rheology of Semisolid Foods

Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030271336
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 413
  • Udgivet:
  • 22. november 2019
  • Udgave:
  • 12019
  • Størrelse:
  • 155x235x0 mm.
  • Vægt:
  • 799 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Rheology of Semisolid Foods

Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.

Brugerbedømmelser af Rheology of Semisolid Foods



Find lignende bøger
Bogen Rheology of Semisolid Foods findes i følgende kategorier: