Rheology of Semisolid Foods
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 413
- Udgivet:
- 22. november 2019
- Udgave:
- 12019
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 799 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology of Semisolid Foods
Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.
Brugerbedømmelser af Rheology of Semisolid Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.
Find lignende bøger
Bogen Rheology of Semisolid Foods findes i følgende kategorier: