Rheology of Ice Cream
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 68
- Udgivet:
- 24. januar 2024
- Størrelse:
- 150x5x220 mm.
- Vægt:
- 119 g.
- 2-3 uger.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology of Ice Cream
The book titled "Rheology of Ice Cream" is organized into four chapters: ice cream manufacturing technology, rheology of ice cream, stability and rheological properties of ice creams produced with dairy by-products, and rheology of commercial and model ice creams. Chapter 2 comprises the following subchapters: rheological classification, fluid and semi-solid foods, Newtonian fluids, non-Newtonian fluids, time-independent flow of non-Newtonian fluids, time-dependent fluid flows, plastic fluid flow, viscoelasticity, viscoelastic characterization of materials, stress relaxation, creep measurement, and ice-cream mix rheology.
Brugerbedømmelser af Rheology of Ice Cream
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheology of Ice Cream findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621