Rheology of Dairy Products
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 16. januar 2024
- Størrelse:
- 150x10x220 mm.
- Vægt:
- 256 g.
- 2-3 uger.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology of Dairy Products
The book titled "Rheology of Dairy Products" is organized into three chapters: the technology of milk and dairy products, rheology of dairy products, and rheological properties of selected dairy products. Chapter one comprises subchapters on the technology of drinking milk, manufacturing canned milk, producing sour dairy products, cream manufacturing, butter manufacturing, cheese manufacturing, ice cream manufacturing, and technologies for valorization of by-products from the milk industry.
Brugerbedømmelser af Rheology of Dairy Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheology of Dairy Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621