Rheology of Biological Soft Matter
- Fundamentals and Applications
indgår i Soft and Biological Matter serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 390
- Udgivet:
- 29. juni 2018
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 118x234x25 mm.
- Vægt:
- 676 g.
- 2-3 uger.
- 26. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology of Biological Soft Matter
By contrast, in the application aspect, although the main topic is the rheology of foods, focusing on the "texture" of mastication or swallowing, novel studies on cosmetics and personal care products concerning feeling during the lubrication by those products are also considered.
Brugerbedømmelser af Rheology of Biological Soft Matter
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheology of Biological Soft Matter findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621