Rheology of Bakery Products
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 128
- Udgivet:
- 19. januar 2023
- Størrelse:
- 150x9x220 mm.
- Vægt:
- 209 g.
- 2-3 uger.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology of Bakery Products
The book with the title "Rheology of bakery products" is structured in 3 chapters. Chapter one includes the nutritional value of food products with sub-chapters on the quality of food products, the chemical composition of food and the energy value of food. Subchapter two includes raw and auxiliary materials used to obtain flour, bakery and pastry products, wheat and rye flour, water, flours, salt, sugars (sweeteners) and sugar products, food fats, milk and milk by-products, eggs, fruits and vegetables, improvers used in baking, stimulants, spices, dyes and flavors, oil seeds and premixes.
Brugerbedømmelser af Rheology of Bakery Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheology of Bakery Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621