Rheology Mayonnaise
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 21. februar 2024
- Størrelse:
- 152x229x5 mm.
- Vægt:
- 141 g.
- 2-3 uger.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology Mayonnaise
The book entitled 'Rheology of Mayonnaise' is structured in three chapters. Chapter 1 focuses on mayonnaise-type food emulsions with increased biological value, covering the development of technology for obtaining such emulsions, physico-chemical quality indices, intensity of accumulation of oxidation products during the preservation process, and microstructure of these emulsions throughout preservation.Chapter 2 delves into the research of rheological characteristics of mayonnaise with different varieties of honey added. Chapter 3 explores the physicochemical, rheological, and microstructural properties of low-fat mayonnaise manufactured with hydrocolloids from Dioscorea rotundata as a fat substitute.
Brugerbedømmelser af Rheology Mayonnaise
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheology Mayonnaise findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621