Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions
indgår i Springer Laboratory serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 180
- Udgivet:
- 24. august 2005
- Udgave:
- 2006
- Størrelse:
- 155x235x15 mm.
- Vægt:
- 471 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions
Provides a detailed overview that describes the key properties and explains how to measure them using modern techniques. Written by an expert in flows and flow properties, this manual focuses on the application of rheological (flow) measurements to cosmetic and food emulsions and the correlation of these results with findings from other tests.
Brugerbedømmelser af Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621