Rhéologie du vin
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 7. marts 2024
- Størrelse:
- 152x229x5 mm.
- Vægt:
- 122 g.
- 2-3 uger.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rhéologie du vin
Le livre intitulé "Rhéologie du vin" est structuré en trois chapitres: Technologies de fabrication des vins et des produits à base de moût et de vin, Ãtude du comportement rhéologique des vins et Détermination du comportement rhéologique des lies de vin. Le chapitre 1 comprend les sous-chapitres suivants: Technologies de vinification, Technologie de production de vin actuelle, Technologie d'obtention de vins spéciaux, Technologies d'obtention de produits à base de moût et de vin, et Traitement des produits secondaires issus de la vinification. Le chapitre 2 comprend les sous-chapitres suivants: Introduction, Matériel et méthode, Résultats et discussions, et Conclusions.
Brugerbedømmelser af Rhéologie du vin
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rhéologie du vin findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621