Rheological properties of fruits
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 60
- Udgivet:
- 16. august 2023
- Størrelse:
- 150x4x220 mm.
- Vægt:
- 107 g.
- 2-3 uger.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheological properties of fruits
The book entitled "Rheological properties of fruits" is structured in 5 chapters. Chapter one is entitled rheological models. The second chapter presents rheological properties of selected fruits and vegetable. The third chapter is entitled impact of total soluble solids on rheological properties. The last two chapters include rheological properties of some fruit spreads and rheological behavior of blueberry.
Brugerbedømmelser af Rheological properties of fruits
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheological properties of fruits findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621