Revolution at the Table
- The Transformation of the American Diet
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 314
- Udgivet:
- 30. maj 2003
- Størrelse:
- 155x230x20 mm.
- Vægt:
- 470 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Revolution at the Table
In this study Harvey Levenstein tells of the remarkable transformation in how Americans ate that took place from 1880 to 1930. It devotes special attention to the deliberate attempts of various groups, notably nutritionists and large food processors, to change popular eating habits.
Brugerbedømmelser af Revolution at the Table
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Revolution at the Table findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621