- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 228
- Udgivet:
- 18. marts 2004
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Researching Food Habits
The term 'Anthropology of Food' has become an accepted abbreviation for the study of anthropological perspectives on food, diet and nutrition, an increasingly important subdivision of anthropology that encompasses a rich variety of perspectives, academic approaches, theories, and methods. Its multi-disciplinary nature adds to its complexity.
Brugerbedømmelser af Researching Food Habits
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Researching Food Habits findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621