Ren Barnemad
- velsmagende vegetariske opskrifter og perspektiver på kost, sund ernæring og madkultur (Trykt i Danmark - bæredygtigt og miljøvenilgt)
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 152
- Udgivet:
- 6. november 2021
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 173x225x13 mm.
- Vægt:
- 422 g.
- 1-3 hverdage.
- 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ren Barnemad
Ren barnemad er en samling af 30 vegetariske yndlingsopskrifter fra madmor Line Bak Rothstein, som hver dag tilbereder nærende måltider til 130 børn og 30 voksne i Rudolf Steinerinstitutionen Børneøen Bonsai.
Bogen kredser om Lines begejstring for at lave mad til børn, og hun beskriver, hvordan hun inddrager naturen, årstiderne og børnene i madlavningen. Bogen henvender sig til både pædagoger og forældre og tilstræber at gøre det nemmere at bygge bro mellem barnets to verdener - hjemmet og daginstitutionen. Intentionen er at fremme madglæden ved at give barnet mulighed for at gå på opdagelsesrejse i den kulinariske verden, som udfolder sig i daginstitutionen såvel som i hjemmet.
Derudover indeholder bogen aktuelle perspektiver på vegetarisk kost fra flere ernæringsfagkyndige og en læge. Et af perspektiverne handler om vores opdagelse af den ”nye” kornsort Artemisia enkorn, som især er gavnlig i forhold til at fremme børns sunde udvikling, er interessant i et ernæringsmæssigt perspektiv og således også indgår i en del af opskrifterne. Et andet perspektiv handler om det gode fællesskab ved måltidet, som bliver belyst ud fra de pædagogiske overvejelser, der ligger til grund for madkulturen i både vuggestue- og børnehavegrupper i Børneøen Bonsai.
Bogen kredser om Lines begejstring for at lave mad til børn, og hun beskriver, hvordan hun inddrager naturen, årstiderne og børnene i madlavningen. Bogen henvender sig til både pædagoger og forældre og tilstræber at gøre det nemmere at bygge bro mellem barnets to verdener - hjemmet og daginstitutionen. Intentionen er at fremme madglæden ved at give barnet mulighed for at gå på opdagelsesrejse i den kulinariske verden, som udfolder sig i daginstitutionen såvel som i hjemmet.
Derudover indeholder bogen aktuelle perspektiver på vegetarisk kost fra flere ernæringsfagkyndige og en læge. Et af perspektiverne handler om vores opdagelse af den ”nye” kornsort Artemisia enkorn, som især er gavnlig i forhold til at fremme børns sunde udvikling, er interessant i et ernæringsmæssigt perspektiv og således også indgår i en del af opskrifterne. Et andet perspektiv handler om det gode fællesskab ved måltidet, som bliver belyst ud fra de pædagogiske overvejelser, der ligger til grund for madkulturen i både vuggestue- og børnehavegrupper i Børneøen Bonsai.
Brugerbedømmelser af Ren Barnemad
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ren Barnemad findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621