- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 25. januar 2002
- Størrelse:
- 161x239x20 mm.
- Vægt:
- 660 g.
- 8-11 hverdage.
- 22. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Regional Cuisines of Medieval Europe
Regional Cuisine in Medieval Europe explores the regional and interregional influences on food production and consumption during the Middle Ages.
Brugerbedømmelser af Regional Cuisines of Medieval Europe
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Regional Cuisines of Medieval Europe findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621