De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Regional Cuisines of Medieval Europe

- A Book of Essays

Bag om Regional Cuisines of Medieval Europe

Regional Cuisine in Medieval Europe explores the regional and interregional influences on food production and consumption during the Middle Ages.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780415929943
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 25. januar 2002
  • Størrelse:
  • 161x239x20 mm.
  • Vægt:
  • 660 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 22. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Regional Cuisines of Medieval Europe

Regional Cuisine in Medieval Europe explores the regional and interregional influences on food production and consumption during the Middle Ages.

Brugerbedømmelser af Regional Cuisines of Medieval Europe



Find lignende bøger
Bogen Regional Cuisines of Medieval Europe findes i følgende kategorier: