Regional American Food Culture
indgår i Food Cultures in America serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 268
- Udgivet:
- 13. oktober 2009
- Størrelse:
- 156x242x24 mm.
- Vægt:
- 528 g.
- 2-3 uger.
- 21. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Regional American Food Culture
Increasingly mobile Americans generally have access to the same fast food and supermarket chain offerings, read the same mass market food magazines and watch the cable food shows, and younger generations may have less time to continue family food traditions such as baking the ethnic breads and desserts that their mothers did.
Brugerbedømmelser af Regional American Food Culture
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Regional American Food Culture findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621